Bel of Whatsapp:

+31 631973752

Email:

info@beautysalonshah.nl

IK SKIN PERFECTION is ontwikkeld door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering.
IK  staat voor  Infusion Knowledge – het transport systeem waarbij actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen en structurele huidverbetering plaatsvindt. Op een bewuste en huidvriendelijke manier herprogrammeert IK de probleemhuid en zorgt met de – reset methode – voor een gezonde huid.

GROENE COSMECEUTICAL Ik werkt volgens het Less-is-more principe, 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten. Deze bewuste keuze van klinisch bewezen ingrediënten – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht voor de huid en daadkracht voor elk huidprobleem.
PURE SCHOONHEID IK SKIN PERFECTION ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht en streeft ernaar om leider te zijn in veilige en verantwoorde cosmetica.
IK SKIN PERFECTION gelooft in een mooiere toekomst met pure schoonheid voor mens, dier en natuur.

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET IK SKIN PERFECTION • IN 4 FASEN
●100% natuurlijk
●Zonder geur en kleurstoffen
●Dierproef vrij
In 4 Fasen naar een gezonde huid met het 4 Fasen Reset programma: een natuurlijke en zeer huidvriendelijke, geavanceerde huidverbeteringsmethode

Om tot maximale huidverbetering te komen moet je huid worden gereset naar haar natuurlijke conditie en huidflora en van daaruit stap voor stap worden opgebouwd. Door het herprogrammeren (resetten) van de huid vindt structurele huidverbetering plaats vanuit de basis. Hieronder de vier fasen kort samengevat:

Fase 1: Het resetten van de huid naar de natuurlijke conditie en huidflora.
Fase 2: Het herstellen van de conditie en het evenwicht van de huid.
Fase 3: Vernieuwen, vitaliseren en verbeteren van de huid.
Fase 4: Doelgerichte (probleemoplossende) huidverbetering.